HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. július 29., hétfő

Mignon a bella-tól

Mignon a bella-tól



Nevével ellentétben semmi köze sincs a cukrászok mignonjához. Ez a csoki lényegében a csokoládés parány rokona. A zacskójában itt van a dolgozó szobámban.  Finom, guszta, csak éppenséggel nem bírja a kánikulát.

Most este 1/2 9 van, s a szobámban - kitárt ablakok, nyitott ajtók,  kereszthuzat mellett, a nappaliban még ventilátorok is mennek - még mindig 35 C fok van.

Szegény Mignon félig folyékony állapotban leledzik  Ha megpróbálok egy darabot bekapni, a kezem ragacsos  lesz a csokoládétól. Azt hiszem, feladom, s beteszem a hűtőbe.

A globális felmelegedés, s az afrikai meleg győzedelmeskedett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése