HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. szeptember 14., kedd

Gombás lecsó

Gombás, cukkinis lecsó tojással

Hozzávalók:

  • 4 nagyfejű gomba szára
  • 1 kicsi cukkini
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db zöld paprika
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 2 db paradicsom
  • fűszeres olívaolaj
  • 2 db tojás
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • burgonya
  • lila hagyma

Elkészítés:

Egy serpenyőben a fűszeres olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd rádobom a felszeletelt paprikákat, megszórom a fűszerekkel, hozzáadom a darabolt cukkinit és paradicsomot, s amikor kész beleöntöm a villával felvert 2 tojást. Lila hagymás sült krumplival fogyasztom.

Fő a lecsó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése