HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. szeptember 5., vasárnap

Busa filé



Sült busafilé sült finomságokkal

Hozzávalók:

  • 2 db busa filé
  • 1 nagy szelet füstölt szalonna
  • 2 db nagyfejű champignon gomba
  • 1 db paprika
  • 1 db hegyes zöld paprika
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db chili paprika
  • 1 szál új hagyma
  • 4 db közepes új burgonya
  • 1 db vörös hagyma
  • 2 db paradicsom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ételízesítő
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • fokhagymás petrezselymes fűszerkeverék
  • petrezselyem
  • hal fűszerkeverék

Elkészítés:

A burgonyát héjában előfőzöm, meghámozom, felkarikázom.

Egy serpenyőben kevés olajon a felszeletelt füstölt szalonnát megpirítom, hozzáadom a karikákra vágott hagymát.

Busafilék a serpenyőben:

Sülnek a zöldségek:

Az étel közelről:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése