HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. január 10., szerda

Füstölt sertés hátsócsülök főzése

Füstölt sertés hátsócsülök főzése


Vettem egy szép 1,4 kg-os hátsó csülköt akciósan. Az elképzelés az volt, hogy megfőzöm, de nem úgy fogyasztom el, hanem megtöltöm és megsütöm. Aztán eszembe jutott egy jobb megoldás. A főzőléből bablevest készítek, a húst pedig egyben megsütöm, s mint brassói csülköt - ami még nincs a blogomon - tálalom.

A csülök főzését itt most nem írom le, arról a fotó után beillesztek egy linket egy korábbi receptemhez. Csupán annyit jegyzek meg, hogy mivel jó nagy darab volt, kb. 2 és fél órát főtt a csülök.




Főtt füstölt sertés hátsócsülök



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése