HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. január 22., vasárnap

Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

A NOSALTY facebook begyzéséhez tartozó cikkben a 3. és a 23. étel az enyém. A bejegyzésnél az én ételfotóm (3. recept) látható, ezért azt nem ismétlem meg, de a recept linkjét megadtam.
Itt a szezon! NYAMI


Végéhez ér a disznóvágás szezonja, sorakoznak a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. A tavaszi bezsongás előtt még ugorjunk le a henteshez vagy a pecsenyesütőhöz!
nosalty.hu

Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon


Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival


Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése