HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. szeptember 23., péntek

Zöldborsó főzelék pulykahússal, tejföllel

Zöldborsó főzelék pulykahússal, tejföllel

Zöldborsó főzelék egy kicsit másképp.

Hozzávalók:

  • 20 dkg pulykacomb
  • 25 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 2 szál petrezselyem
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 ek libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 ek liszt
  • 1 dl tejföl

  • Elkészítés:

    A pulykacombot kockára vágom, a paprikát paradicsomot darabolom.

    Egy serpenyőben a húst megsütöm, majd hozzáadom a zöldségeket. Fűszerezem. Öntök hozzá vizet. Együtt párolom. Amikor már megpuhult a borsó, lisztes tejföllel behabarom.

    Tálaláskor kanalazok rá tejfölt, szórok rá pirospaprikát.



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése