HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. szeptember 9., péntek

Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel

Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel


Imádom a májat, legyen az bármilyen állattól.


Hozzávalók:

  • 25 dkg borjúmáj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 3 ek sertészsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • 1 dl vörösbor 
  • 0,5 db paradicsom
  • 1 csésze rizs

  • Elkészítés:

     A rizst megfőzöm.

    A májat csíkokra vágom.

    A hagymát és  a fokhagymát  aprítom,  a paradicsomot darabolom.

    Egy serpenyőben zsíron megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a májat, majd a paprikát, és a paradicsomot. Megszórom borssal és paprikával, ráöntöm a vörösbort

    Tálalok. Szedek a tányérra az ételből, s rakok rá szeletelt paradicsomot.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése