HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. május 15., vasárnap

Sárgarépás karalábéleves

Sárgarépás karalábéleves

Megint egy egyszerű leves rántás és minden nélkül.

Hozzávalók:

  • 2 db karalábé
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db újhagyma
  • őrölt fekete bors
  • Vegeta
  • petrezselyem
  • 2 db chili
  • 1 ek olaj 
  • víz 6 dl

Elkészítés:

A hagymát aprítom, a karalábét kockára, a répát karikára vágom, a petrezselymet egészben hagyom.

A hagymát megdinsztelem, hozzáadom a zöldségeket, együtt párolom. Majd felöntöm vízzel, fűszerezem, s a zöldségeket puhára főzöm.

Tálaláskor szedek a tányérba a levesből, s díszítem 1 chilivel és petrezselyemzölddel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése