HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. augusztus 11., kedd

Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával

Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával


Kánikulában egy hűsítő mediterrán finomság.

Hozzávalók:
  • 2 db étkezési paprika
  • 1 db piros paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek szeletelt fekete olívabogyó
  • 20 dkg tehéntúró
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl tejföl
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 3 szelet toast kenyér
  • olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A paprika tetejét levágom, a magházat eltávolítom. A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kiszedem, egy tálba teszem.

Hozzáadom a túrót, a vajat, a tejfölt, az aprított chilit és petrezselyemzöldet, az olívabogyókat, fűszerezem.

Egy villával összekeverem, s a zöldségekbe töltöm.

Elkészítem a bruschettát. A toastot megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával és locsolok rá olívaolajat.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése