HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. március 18., szerda

Chilis, medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

Chilis, medvehagymás vajkrémmel töltött paprika


A medvehagyma szezonja van, egy gyors és finom étel, akár előételnek, akár vacsorára egy könnyű főételnek.

Hozzávalók:

  • 2 db kaliforniai paprika
  • 3 csokor medvehagyma
  • 2 db újhagyma zöldjével
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 szál snidling
  • 1 db nagy friss chili
  • 3 db kicsi szárított chili
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • 20 dkg vajkrém

Elkészítés:


A hagymákat és a chiliket aprítom.

A paprikákat megskalpolom magházát eltávolítom. Egy edényben a a vajkrémet összekeverem a többi hozzávalóval, fűszerezem és a paprikákra töltöm.

Elrendezem egy tányéron, ráteszem a sapkákat, díszítem medvehagymával, chilivel és snidlinggel. Pirítós toasttal fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.
     




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése