HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. február 4., kedd

Sült libamáj

Sült libamáj

Egy kis finom nasi.

Hozzávalók
  • 15 dkg libamáj 
  • tej
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle
Elkészítés: 

A májat megpucolom , beteszem egy tálkába, öntök rá tejet, s beteszem a hűtőbe.

Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a májat, mellérakom a négybevágott  fokhagymát, vöröshagymát. Jól átsütöm mindkét oldaln, k. 15 perc alatt.. A végén fűszerezem.

Zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasztom

P.S. A recept a Hírkereső mai (2014.02.05.) Gasztro Top-jában:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése