HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. szeptember 5., csütörtök

Rántott pangasius tésztával

Rántott pangasius tésztával

Hozzávalók :
  • 30 dkg pangasius
  • 1 szál répa
  • 1 db paradicsom
  • 1 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 1/2 citrom
  • 25 dkg rigatoni tészta
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyem
  • napraforgó olaj
Elkészítés:

A citromból vágok két szeletet A répát csíkokra vágom, felteszem főni a tésztát úgyszintén. A petrezselymet aprítom, a paradicsomot szeletelem.

A halszeleteket tenyérnyire vágom, sózom, borsozom facsarok rá citromot, duplán bepanírozom, olajban kisütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két darab halszeletet, tésztát, répát, paradicsomot, szórok a tésztára aprított petrezselymet, sózom, borsozom, s díszítem citromszelettel és petrezselyemlevéllel.




P.S. A recept felkerült a Hírkereső mai (2013.09.06.) Gasztro Top-jára:
11.- Rántott pangasius (Mindmegette)
Ma (2013.09.07.) előrébb rukkolt:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése