HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. április 8., hétfő

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

Hozzávalók :
  • 2 db sütnivaló kolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 5 db krumpli
  • kacsazsír
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes  paprika
  • 5 fej gomba
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, megpucolom. Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem. A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe. A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.

Megsütöm, tálalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése