HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. október 4., csütörtök

Sandwich Italiano e bruschetta

Sandwich Italiano e bruschetta 

 Hozzávalók :

  • 1 szelet Roberto pane (olajos olasz kenyér)                
  • extra szűz olíva olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • rukkola saláta
  • 2 szelet sonka
  • petrezselyemlevél
  • 2 lap füstölt sajt
  • 1 db Lucullus paradicsom
  • bazsalikom levelek
  • Mozzarella golyók
  • chilivel töltött zöld olívabogyó
  • magozott fekete olívabogyó
  • Himalaya kristálysó
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • 1 db chili paprika
  • 1 db cseresznyepaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:

A szelet kenyérre olajat csepegtetek, serpenyőben megpirítom, majd bedörzsölöm fokhagymával mindkét oldalán. Egy tányérra helyezem, rárakom a rukkolát, majd a sonkát, petrezselyemzöldet és a sajtot, s a felszeletelt paradicsomot. Sózom, borsozom, teszek rá Mozzarellát és olívabogyókat. Rövid időre beteszem a mikroba, hogy a sajt egy kicsit megolvadjon. A tányérra helyezek ecetes olajba eltett cseresznye és chili paprikát, fokhagymát.  Vörösbort iszom hozzá.





Ma egy könnyű, egyszerű, gyors és finom vacsorára vágytam. Azt hiszem sikerült a dolgot megoldanom. Ráadásul még mutatós és étvágygerjesztő már ránézésre is. Ha nem akartok órákat a konyhában tölteni, próbáljátok ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése