HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. szeptember 26., szerda

Sült virsli gombás lecsóval

Sült virsli gombás lecsóval


Lecsó, pláne gombás és sült virsli. Csak finom lehet.

Hozzávalók :
  • 4 szál Füstli virsli
  • 2 nagyobb szelet császárszalonna
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 6 db lecsópaprika
  • 2 db hegyes csípős zöld paprika
  • 1 nagy chili paprika
  • 1 óriási cseresznyepaprika
  • 2 fej csiperkegomba
  • 3 db nagyobb paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • napraforgó olaj
Elkészítés:

A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat nyolcadolom,a gombát aprítom,  a császárszalonnát kockára vágom.

Olajon megsütöm a császárszalonnát, hozzáadom a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm (sütöm)..

Közben a virsliket bevagdosom, egy másik serpenyőben kevés olajon megsütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra lecsót, s két darab virslit.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése