HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. július 4., szerda

Vörösboros zöldspárga és gomba ragú, kolbásszal, spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragú, kolbásszal, spagettivel


Ki szereti a zöldspárgát?

Hozzávalók:
  • 25 dkg zöldspárga
  • 4 db csiperke gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • 2 db chlii paprika
  • 2 db paradicsom
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • tejföl
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • spagetti
  • bazsalikom

Elkészítés:

A spárga végeit levágom, majd kettévágom, s sós vízben megfőzöm. A gombát szeletelem, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat apróra vágom.

Egy serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, majd a gombát és a paradicsomot, majd a spárgát, végül a karikákra vágott kolbászt.. Fűszerezem, öntök rá vörösbort, tejfölt, összekeverem.

Közben megfőztem a spagettit, a tésztát  a raguhoz keverem.

Tálaláskor teszek rá egy szép nagy bazsalikom levelet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése