HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. június 4., hétfő

Tarhonyás hús

Tarhonyás hús

A húst pörköltként elkészítem, a tarhonyát megfőzöm. Összekeverem, tálalom. Megszórom borssal, paprikával. Tejfölös uborkasalátával fogyasztom.




3 megjegyzés:

  1. A férjem egyik kedvence, de én is szeretem. A gasztro sznobok most biztos hüledeznek, hogy ilyet enni, mert ők csak a nagy tányéron nagyítóval keresendő ételeket szeretik, és a kacifántos ételneveket. De magyarként nekem ez jön be...

    VálaszTörlés
  2. Igen régi étel,mondhatnánk : ősi ,még a régi , kalandozások ,vándorlások idejéből ,de a gulyások is készítették szárított húsból na meg szárított tésztából . Jó az ilyen ételekhez visszatérni,ezeken nincs mit megújítani,ezek a maguk egyszerűségében hordozzák a nagyszerűségüket,a tökéletes ízvilágot ! Dicséretes ilyen ételekről olvasni a gasztroblogokban mert ilyenkor az ifjú korosztály szembesülhet azzal hogy nem a hamburger a gyors-étkezés csúcsa !

    VálaszTörlés