HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. május 5., szombat

Túróval töltött paprika, paradicsom, krumpli

Túróval töltött paprika, paradicsom, krumpli


Töltött zöldségek vegáknak.

Hozzávalók :

  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 2 db paradicsom
  • 3 újhagyma zöldjével
  • 4 db krumpli
  • tehéntúró
  • tejföl
  • 1 db tojás
  • őrölt piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • olíva olaj

Elkészítés: 

A krumplit felteszem héjában főni  A kalifornia paprikát félbevágom. A paradicsomokat megskalpolom, a belsejüket kivájom. Az újhagymát karikára vágom. A túrót beleteszem egy edénybe, fűszerezem, ütök rá egy tojást, hozzáadom az újhagymát, a paradicsom húsát, egy kanál tejfölt,  fűszerezem, összekeverem.
A krumplikat megpucolom, félbevágom.

A Hot Pan-be öntök kevés olíva olajat, s belerakom a paprikákat, paradicsomokat és krumplikat, melyeket megtöltöttem a töltelékkel. Megsütöm. A fotókon látható a tegnapi és a mai tálalásom is. A mai napsütésben készült. Miután mindkettő egy kicsit más, végül mindegyiket feltöltöttem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése