HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. szeptember 1., csütörtök

Mozzarellás dinnyés nektarinos saláta brandyvel

Mozzarellás dinnyés nektarinos saláta brandyvel

Hozzávalók :
  • 1 szelet dinnye
  • 1 db nektarin
  • Mozzarella
  • pitypang levél
  • menta
  • balzsamecet
  • mézes almaecet
  • brandy
  • olíva olaj
  • barna cukor
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A behűtött dinnyét kimagozom, kockára vágom, s egy kehelybe teszem, hozzárakom a  kimagozott nyolcadolt nektarint, a szeletelt Mozzarellát,  a pitypang leveleket, s néhány szőlő szemet. Sózom, borsozom, locsolok rá balzsam-, s almaecetet, brandyt és olívaolajat, díszítem menta levéllel, megszórom barna cukorral, s beteszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és hogy a saláta kellőképpen lehűljön.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése