HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 11., csütörtök

Mi történt a bloGasztroval?

Mi történt a Gasztro.blog.hu-val?

Dél tájban(12:09) jelent meg az utolsó gasztroblog, majd közel 5 órára lefagyott. Ezt követően a MÉDIAVIAGRA oldalai jelentek meg. Ez a blog még jóakarattal sem nevezhető gasztroblognak.

Sajnos a Gasztro.blog.hu már máskor is gyengélkedett, de ez a mostani, ez katasztrofális. (Tegnap sorozatban jelent meg egyazon bloggertől 10-20 bejegyzés, melyek között még 2010-ből származó bejegyzések is voltak.) A Gasztro.miner.hu is gyakran képek nélkül, vagy egyáltalán nem jelenik meg, a Varázsfazék gyakorlatilag hibernálta magát, s a Gasztrobox is órákra lefagy. A Magyar Blogok Toplistá-ját meghackelték, denevérek repdesnek az oldalon már napok óta.

S mindez akkor, amikor a Goldenblog 2011 verseny folyik, melyben számos gasztroblogger is érdekelt.
Én a magam részéről nem nyerni akarok, még csak komolyabb helyezést sem várok, csupán nagyobb látogatottságot reméltem, de így ez biztos nem fog összejönni



2 megjegyzés:

  1. Én most szabadságoltam magam, de ahol vagyok velem van egy nagyon kicsi laptopom a nagy az otthon va és szoktam ritkán megnézni dolgokat, de tényleg csak ritkán, mert számítógép mérgezésem van, de én is ezt tapasztaltam amit Te. A Magyar Blogok toplistáját valóban meghackelték. Már írtam nekik, de senki nem válaszolt. Szerinted nem kapják meg az üzeneteket vagy az elhárításon dolgoznak?

    VálaszTörlés
  2. A korábbi megjegyzésemben elfelejtettem megírni, hogy én egyébként kivetettem a Blog Toplistából és a Magyar Blogok-ból is az oldalam. Megírtam nekik, hogy nem tisztességes formában működik a szavazás, mert egymást leszavazzák és saját magukra is szavazhatnak a bent levők. Közöltem, hogy ebben én így nem kívánok részt venni, mert nem a valós népszerűséget mutatják a szavazatok.

    VálaszTörlés