HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. július 26., kedd

Kagylóval töltött avokádó salátaágyon

Kagylóval töltött avokádó salátaágyon, gyermeklánc-
fűvel, füstölt sajttal

Hozzávalók :
  • 1 db avokádó
  • kagyló csípős paradicsomos szószban
  • fejes saláta levél
  • gyermekláncfű levél
  • paradicsom
  • chili paprika
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • vodka
  • reszelt füstölt sajt
Elkészítés:

Az avokádót félbevágom, kiveszem a magját, majd kikanalazom a húsát, felaprítom. A paradicsomot és a chiliparikát darabolom. Összekeverem egy tálban a zöldségeket és a kagylókat, fűszerezem.

Egy tányérra teszek néhány saláta levelet, ráhelyezem az avocado csónakot,  beletöltöm, s köré rakom az összekevert finomságokat. Meglocsolom citromlével, olívaolajjal és vodkával. Díszítem gyermekláncfű levéllel, megszórom a reszelt sajttal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése