HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. március 9., szerda

Tejfölös, sajtos rakott kelkáposzta csőben sütve

Tejfölös, sajtos rakott kelkáposzta csőben sütve 

Az előző bejegyzésnél szereplő ételhez  egy egész fej kelkáposztát főztem meg, s csak néhány levelet használtam fel. Már ott jeleztem, hogy a többiből rakott kel fog készülni.

Íme:


A recept:

Rakott kel tejfölösen és reszelt sajttal

4 megjegyzés:

  1. Jujj,de jól néz ki!Nagyon finomnak ígérkezik!

    VálaszTörlés
  2. Imádom a rakott kelt, nagyon guszta :)

    VálaszTörlés
  3. Rakott kel mindig minden mennyiségben jöhet!!!

    VálaszTörlés