HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. február 6., vasárnap

Panírozott halcsíkok sült krumplival

Panírozott halcsíkok sült krumplival

Hozzávalók:

  • 1 doboz (10 db) panírozott halcsík
  • 3 db burgonya
  • 1 paradicsom
  • lila hagyma hajtása
  • 2 levél jégsaláta
  • majonéz
  • petrezselymes fokhagymás  fűszerkeverék
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:
A krumplit felteszem főni. Egy serpenyőben kevés olíva olajon megsütöm a krumplit, majd a halcsíkokat.

Egy tányérra rendezem a sült krumplit, megszórom petrezselymes fűszerkeverékkel. A halcsíkokat egy jégsaláta levélre teszem, amiket meglocsolok majonézzel, s a tányért díszítem a felszeletelt paradicsommal, s a lila hagyma zöld hajtásával.

1 megjegyzés: