HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. január 20., csütörtök

Füstölt lazac főtt tojással, vegyes salátával

Füstölt lazac főtt tojással, vegyes salátával

Hozzávalók:


  • 1 db tojás
  • vegyes saláta (különféle saláta, kukorica)
  • 1 db csiperke gomba
  • bors
  • citromlé
  • Salat Creme
  • majonéz
  • chilivel töltött olíva bogyó
  • olívaolaj
  • toast
  • vaj
Elkészítés:

A tojást felteszem főni. A salátát elrendezem egy tányéron, sózom, borsozom, meglocsolom citromlével és olívaolajjal, meglocsolom Salat Creme-vel, hozzáteszem a csiperkegombát felszeletelve. A tojást meghámozom,majd  felszeletelem, a lazacot úgyszintén, elhelyezem őket a saláta ágyon, meglocsolom majonézzel és olívaolajjal, díszítem olívabogyóval. Vajas pirított zsemlével (vagy toasttal) fogyasztom.

5 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű, és biztosan nagyon finom is!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Maria, tanusíthatom, hogy tényleg finom volt.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépséges, micsoda színek

    VálaszTörlés
  4. Igazán megszerettethetnéd velem a lazacot :))) még nem volt hozzá bátorságom :)

    VálaszTörlés
  5. A lazac sajna nem az olcsó halak közé tartozik, de nagyon finom. Én imádom füstölve, s nyersen is a legkülönbözőbb módon elkészítve. Érdemes kipróbálni.

    VálaszTörlés