HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. december 11., szombat

Rántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel

Rántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel

Magyaros étel exotikus gyümölcsökkel.

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell
  • őrölt fekete bors
  • liszt
  • tojás
  • prézli
  • olíva olaj
  • rizs
  • curry
  • sós petrezselyem főszerkeverék
  • 1 db mandarin
  • 1 db kivi
  • 1 db banán

Elkészítés:

A rizst felteszem főni. A mandarint gerezdekre szedem, a kivit felszeletelem. A húst egy kicsit klopfolom, sózom, borsozom. Bepanírozom, s forró olajban megsütöm.
Tálaláskor a tányérra teszek 2 darab mellett, körítem rizzsel,,megszórom curryval és sós petrezselyem fűszerkeverékkel, s díszítem a gyümölcsökkel. (A banánt persze lehet szeletelve is rátenni, csak így szebben mutatott.)


1 megjegyzés: