HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. december 7., kedd

Gombás, szalámis pizza, gyorsan

Gombás, szalámis pizza, gyorsan

Hozzávalók:
  • 1 db mélyhűtött pizza lap
  • olívaolaj
  • hagyma
  • fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • gomba
  • szalámi
  • bors
  • ketchup
  • chlliszósz
  • oregano
  • reszelt sajt
  • Parmezán
  • capribogyó
  • száras capri gyümölcs
  • paprikával töltött olívabogyó
  • chilipaprika
Elkészítés:

A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen.

Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a hagymát, fokhagymát, sózom, borsozom, rádobom az apró kockára vágott paradicsomot, öntök rá ketchupot és chiliszószt, teszek bele orega-not.

A pizzalapot bekenem a szósszal, megszórom a reszelt sajt felével, ráteszem a szalámi szeleteket, a felvágott gombát, kapribogyót, a kaprigyümölcsöt és az olívabogyót. Ismét megszórom a reszelt sajttal, s a parmezánnal, valamint oregano-val.

200 C fokon kb 15 percig sütöm. Uborkasalátával ettem, vörösbort ittam hozzá.


2 megjegyzés: