HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 25., hétfő

Tőkehalmájkrémes vacsora


Tőkehalmájrémmel töltött paprika és paradicsom

Hozzávalók:

  • 1/2 zöldpaprika
  • 1 1/2 paradicsom
  • 1 szál újhagyma
  • tőkehalmáj
  • vaj
  • bors
  • paprika püré
  • 1 szelet kenyér
  • Mozarella
  • olíva bogyó
  • chili

Elkészítés:

A paprikát és a paradicsomokat keresztben kettévágom, a paradicsomoknak kikanalazom a közepét. A tőkehalmájat vajjal összekeverem, megszórom őrölt fekete borssal, s beletöltöm a paprikába és a paradicsomokba. Egy tányérra teszem a megvajazott kenyeret, ráteszem a szelet Mozarellát, amire 2 szem olívabogyót és chilit teszek. Mellé rakom a töltött paprikát és paradicsomot, melyek közepére egy pötty paprika püré kerül. Középre helyezem az újhagymát.

Vörösbort ittam hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése