HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 23., péntek





Túros, sajtos, tejfölös, mazsolás rétes tepsiben

Hozzávalók:

  • 1 db réteslap
  • túró
  • tojás
  • reszelt sajt
  • tejföl
  • mazsola
  • brandy
  • cukor
  • vaj
  • vaníliás cukor
  • reszelt citromhéj
  • olívaolaj

Elkészítés:

Egy magasabb tepsit kivajazunk, belefektetünk 3 réteslapot. A túrót összekeverjük a tojással, cukorral. Elosztjuk a réteslapon. Teszünk rá brandybe áztatott mazsolát, megszórjuk vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal és a reszelt sajttal. Ráhelyezzük a másik 3 réteslapot is, megkenjük olíva olajjal. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, ill míg szép aranybarna színű lesz. Tálaláskor teszünk rá tejfölt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése