HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 28., szerda




Tojásos gombapörkölt

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db lecsópaprika
  • 2 db hegyes zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 db chilipaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ételízesítő
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • 2 db tojás
Elkészítés:

Egy serpenyőbe olívaolajat teszek, s bele az apróra vágott hagymát, fokhagymát, teszek hozzá vegetát és őrölt fekete borst, megdinsztelem, a végén megszórom jó sok őrölt csípős pirospaprikával. Hozzáadom a darabolt paprikákat, majd a szeletelt gombát, s végül a paradicsomot. Megszórom vágott petrezselyemmel. Amikor kész ráütöm a 2 tojást, s összekeverem. Főtt tésztával tálalom, petrezselyem zölddel díszítem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése