HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 14., szerda

Saláta, tenger gyümölcseivel

Saláta, tenger gyümölcseivel


Hozzávalók:

  • Eisberg salátakeverék
  • főtt tojás
  • piros kaviár
  • rákfarok
  • ringli
  • kagyló
  • bors
  • kapribogyó
  • chilivel töltött olívabogyó
  • mandulával töltött olívabogyó
  • majonézes salátaöntet
  • citromlé
  • olívaolaj
  • citrom szelet
  • toast
  • fokhagyma
  • vaj

Elkészítés:

Egy kehelybe salátát teszek, sózom, borsozom, meglocsolom a citromlével, olívaolajjal és a salátaöntettel, megszórom capribogyóval. Elrendezem a tojás szeleteket, a tenger gyümölcseit, s az olívabogyókat. A kehelyre 1 citrom szeletet tűzök. Bruschetta Classico-val fogyasztom, melyet megkenek vajjal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése