HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 10., szombat



Martini Dry

Hozzávalók:
  • 2 cl száraz Martini Dry
  • 5 cl gin
  • citrom
  • 1-2 db paprikával töltött olívabogyó
  • jég

Elkészítés:

A keverő pohárba jeget teszünk, ráöntjük a hozzávalókat, megkeverjük. Jól lehűtött koktélos pohárba szűrjük, beletesszük az olívabogyót és 1 szelet citromot.

Ha dekoratívabbra akarjuk: a citromkarikát félbevágjuk, s ráültetjük a pohár szélére, a bogyókat pedig koktélnyársra húzzuk.

Salute!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése