HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 25., vasárnap

Kukorica, a nyár csemegéje



Kukorica, a nyár csemegéje

A főtt kukoricát mindenki ismeri, s gondolom sokan szeretik is.

Én viszont egy kicsit másképp csinálom:

Hozzávalók:

  • néhány kukoricacső
  • fűszeres olívaolaj (saját készítés)
  • bors
  • őrölt piros paprika
  • brandy

Elkészítés:

A kukoricacsőveket sós vízben megfőzöm, majd átteszem egy serpenyőbe, meglocsolom a fűszeres olívaolajjal, s elkezdem sütni. Amikor már majdnem kész, megszórom borssal, piros paprikával, s a végén brandyvel flambírozom. Próbáljátok ki. Jó étvágyat hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése