HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 23., péntek



Evergreen

Hozzávalók:

  • 3 cl gin
  • 1,5 cl száraz vermut
  • 1,5 cl dinnyelikőr
  • 7 ml Blue curacao
  • zöld koktélcseresznye
  • 1 szelet lime
  • jég

Elkészítés:

Egy keverőpohárba jeget teszünk, majd beleöntjük a gint, a vermutot és a dinnyelikőrt . Az egészet összekeverjük, majd egy koktélos pohárba szűrjük. Ezután rácsepegtetjük a Blue Curacaót, teszünk hozzá törött jeget, zöld koktélcseresznyével és egy szelet lime-val díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése