HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 14., szerda






Campari sekt


Hozzávalók:

  • 2 cl Campari
  • 6 cl száraz pezsgő
  • lime, vagy citrom

Elkészítés:

Egy hosszú pezsgőspohárba (melyet előzőleg behűtöttünk) beleöntjük a Camparit, majd felöntjük a jól behűtött pezsgővel, adunk hozzá néhány csepp lime-ot. Díszíthetjük lime- vagy citromszelettel.

Megjegyzés:

Aktív külkereskedő koromban gyakori Swissair-utasként fogyasztottam nagy élvezettel.

Aki az édesebbet szereti, használhat félszáraz vagy édes pezsgőt, s citrom helyett tehet bele koktélcseresznyét.

Variációként tehetünk a pohárba narancs szeleteket is. Csak óvatosan öntsük fel a pezsgővel, nehogy kifusson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése